Kapcsolat-szolgáltatások

Sió-ablakbeszer

Árajánlatot az AJÁNLAT KÉRÉS menüpont alatt, vagy emailban kérjen.

S z o l g á l t a t á s o k :

- Műanyag ablakok, ajtók forgalmazása, beépítése, beszerelése és cseréje,

- Nyílászárók helyszíni felmérése árajánlat kérés után,

- Tanácsadás, termékek bemutatása, tájékoztatás ablakcsere és ablakbeépítés munkafolyamatairól,

- Tervezés, árajánlat készítés.

Kiegészítő termékként nyílászárókhoz: - redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, könyöklők forgalmazása, felszerelése,

Tevékenységünk fő területei:

- Siófok és környéke,

- Balaton déli és északi part és környéke,

- Budapest egyes kerületei, Pest megye

- Fejér megye

Szép napot!

Kisdeák József egyéni vállalkozó vagyok. Azon ritka és kevés ablakos egyike, aki ebben a szakmában több mint 20 éve és minden szakágban dolgozott.

Ablakgyárban kezdtem gyártósoron, majd ezt követően hosszú évekig nyílászáró beépítő vállalkozóként dolgoztam. Tapasztalatom kiterjed a sokféle márkájú műanyag nyílászárókra, felmérésre, tervezésre, kivitelezésre.

Beépítő alvállalkozónk megbízható, tapasztalt harcos a szakmában.

Számomra fontos, hogy a forgalmazott termékek jó minőségűek, a beszállítók megbízhatóak legyenek. Saját tapasztalatom, vásárlóink visszajelzései és a beszereléseket végző kollégák visszajelzései alapján döntöttem a jelenlegi beszállítóink mellett. Lásd lejjebb...

A Sió-ablakbeszer vállalkozás név hivatalosan a NAV részére bejelentve, használata Kisdeák József Tulajdonos és egyéni vállalkozó részére engedélyezve van. Használható a vállalkozó bélyegzőjén is.

Sió-ablakbeszer

Nyílászáró Forgalmazó és Beszerelő

Egyéni Vállalkozás Siófok

Adószám: 67030767-2-34

Kapcsolattartó és szakmai tanácsadó:

Kisdeák József EV

tel.: 0630 6572416 (Hívható: Hétfő-Péntek - 08h-12h-ig)

e-mail: info@sio-ablakbeszer.hu


Partnerek - beszállítók

Az ablakgyártó: 

A Fehér Ablak Kft. Székesfehérvártól 20 km-re lévő Gúttamásiban található új, 2500 m²- es területű gyártócsarnokában történik a legkorszerűbb technológiával, modern gépsorral, európai nívónak megfelelő minőségben a nyílászárók gyártása.

Redőnyök, szúnyoghálók, árnyékolás:

UMBROLL - Roll-Lamell Kft. A gyártás több mint 6000 m2 alapterületen zajlik, több mint 90 alkalmazott közreműködésével. A Roll-Lamell Kft. magasan gépesített, hiszen törekszik arra, hogy minden alkatrész előállítása házon belül történjen. Fél-automata és automata gépeiknek, a kapacitások folyamatos bővítésének, és nagy raktárkészleteiknek köszönhetően rövid és rugalmas vállalási határidőt tudnak biztosítani.


Hol dolgoztunk a több mint 20 év alatt?

Siófok, Balaton déli part települései, Lengyeltóti, Balatonfűzfő, Balatonakarattya, Balatonfőkajár, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonkenese, Tab, Andocs, Igal, Ságvár, Som, Nagyberény, Tamási, Iregszemcse, Dombóvár, Dunaújváros, Paks, Enying, Lajoskomárom, Mezőkomárom, Lepsény, Székesfehérvár, Velence, Úrhida, Perkáta, Herceghalom, Tata, Oroszlány, Vasvár, Keszthely, Cserszegtomaj, Hévíz, Gyulakeszi, Veszprém, Gyulafirátót, Budapest, Lakihegy, Szigetbecse, Szigetcsép, Sopron, Szentpéterfa, Szentendre, Bázakerettye, Pest megye több települése stb.


Kedves József!
Ma szerelték be a teraszajtót nálunk Agárdon. Ezúton is szeretnénk
megköszönni, hogy a magyar valóságtól eltérően minden a megbeszéltek
és megállapodásunknak megfelelően történt. Pontosan érkeztek, mindenki
tudta a feladatát, gyorsan és célratörően dolgoztak, eltakarítottak
maguk után.
Az ilyen vállalkozásoknak hirdetni sem kell, mi biztosan ajánlani fogjuk Önöket!
További sok sikert kívánunk, Adél és Gergely (Gárdony-Agárd)

***

"Tisztelt Kisdeák József úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni önzetlen támogatásukat, mellyel lehetővé tették,hogy egy mozgáskorlátozott fiatalembernek az Önök által felajánlott ablakkal és annak beépítésével, a szobáját teljesen felújíthattuk. Isten áldása legyen munkájukon! Köszönettel és szívélyes üdvözlettel a fonyódi Máltai Szeretetszolgálat nevében,
Lebó Lászlóné"

***

"Tisztelt Kisdeák József Úr !Köszönöm szépen, idős szüleim lakásán végzett teljes ablakcseréjüket.Önök rendkívül pontosan tartották az ígért határidőket, időpontokat.
Kérdéseimre mindig türelmesen és szakmailag őszintén, pontosan válaszoltak. A fizikai munka során két korrekt kolléga igen empatikusan kezelte
kéréseimet. Szinte megállás nélkül, csendben összehangoltan dolgozott.
Remélem az ablakok és a kiegészítők is olyan jól vizsgáznak az idők során, mint ahogy az Önök vállalkozása mutatta a velünk való szolgáltatói kapcsolat során.
Még egyszer köszönöm a magam és szüleim nevében.További sikeres üzleti éveket, jó egészséget kívánunk kollektívájuknak!!!Üdvözlettel: Szatmári Zsoltné, Horváth Péterné
Székesfehérvár, 2016.03.22."

"Kedves Kisdeák József! Köszönöm szépen a munkájukat! Nagyon profi csapat dolgozott Nálunk! Szorgalmas, lelkiismeretes emberek! Sok dicséretet, és elismerést érdemelnek!!! Örülök, hogy Önöket választottam, és ajánlani is fogom másoknak! További sok sikert kívánok! köszönettel: Cs. Istvánné Budapest " 2011.július 08.

***

" Köszönjük szépen a munkát amit elvégeztetek. Minden nagyon profi volt.

Gabi és Gyuri Lakihegy "

***

"Még egyszer köszönöm a gyors és szép munkát. Ajánlani és keresni fogom Önt a továbbiakban ha ilyen jellegű munkára lesz szükségem. Üdvözlettel K. Mariann Pécs " 


*** 

 " Ön valóban olyan jól dolgozott, mintha a sajátját csinálná. Köszönöm ! D.József Siófok " 

*** 

" Nagyon köszönöm az ablakokat,bár még nem láttam,de csak csupa jót hallottam.

Köszönöm munkáját! K.Renáta Kaposvár " 

*** 

" Tisztelt Kisdeák Úr! Napok óta őrlődtem, mert úgy éreztem, az ablakos, akivel tárgyalásban állok, nem igazán felel meg igényeimnek. Ezért kértem Öntől árajánlatot. Úgy gondoltam, nem fogok dűlőre jutni az ablakosommal. De végül ma dűlőre jutottam vele, és szerződtünk. Ha kicsit előbb érkezik meg az Ön ajánlata, akkor Önt választottam volna. Órákon múlott a dolog - most már nem táncolhatok vissza. Az árak gyakorlatilag azonosak, de az Ön ajánlata valahogy nagyobb biztonságérzetet nyújt. Úgy tűnik, Ön korrekt szakember. Nos, viszont most már nincs mit tenni, már az előleget is átutaltam az ablakosnak, így nem tehetek mást, minthogy megköszönöm azt, hogy fáradozott az árajánlat elkészítésével. Mindenesetre elérhetőségét megjegyeztem, és fogom Önt ajánlani ismerőseimnek - főleg akkor, ha az én ablakosommal kapcsolatos kétségeim beigazolódnak (remélem, nem fognak). Üdvözlettel A. Péter Budapest " Megjegyzés:- Sajnos beigazolódtak...Kisdeák József